Valikko Sulje

”Hienosti räätälöity koulutus meidän tarpeisiimme”

”Järjestimme talousasioiden koulutusohjelman kaikille kotimaan pakettikuljetuksista vastaaville toimihenkilöille vuosina 2020-2021.

Muutaman viikon Teams-koulutukseen osallistui 90 henkilöä: ajojärjestelijöitä, suunnittelijoita, esimiehiä.

MABCOn asiantuntija suunnitteli jokaiselle ryhmälle omat koulutussettinsä. Kävimme ne ensin yhteistyössä läpi, jonka jälkeen hän koulutti henkilöstömme.”

”Kohderyhmä antoi koulutuksesta älyttömän hyvät palautteet. Osa kehui, että nyt palautettiin mieleen perusasiat, eli millä tekijöillä kuljetuskokonaisuuksissa on eniten vaikutusta positiivisen tuloksen tekemiseen.

Osa uudemmasta esimieshenkilöstöstä näki mielenkiintoisena numeroiden kautta tekemisen.”

”Tulosjohtamisessa tarkastelemme kannattavuutta aina vaan pienempien osien kautta. Analytiikan avulla saamme paremman läpinäkyvyyden koko tuotannon kannattavuudesta ja kustannusrakenteesta.”

”Koska lisäämme operatiiviseen työhön koko ajan uutta analytiikkaa ja mittareita, tarvitsemme myös parempaa analytiikan ymmärrystä ja päivitystä taloudellisista asioista – niistä vivuista, joilla henkilöstö voi oman työnsä kautta vaikuttaa tuloskehitykseen, nähdä kustannusrakenteen syy-seuraussuhteita ja hyödyntää uusia mittareita työssään.”

”Jos kentälle viedään vain tajuton määrä numeroita ja sanomme, että johda näillä, ei kentällä välttämättä ymmärretä, mitä lukujen takana on ja miten niihin pystyy vaikuttamaan parhaiten. Nyt ei koulutettu käyttö- ja myyntikatteita, vaan talousnäkökulmaa operatiivisesta tuotannonjohtamisesta.”

”Analytiikka yhdessä henkilöstön osaamisen kanssa on jo avannut tietä positiiviseen tuloskehitykseen kilpailluilla paketinkuljetusmarkkinoilla.”

”Tiesimme entuudestaan, että MABCOn kouluttajalla on vahva kuljetustaloudellinen osaaminen. Hän osasi vääntää koulutuspaketin vastaamaan tämän alan tarvetta. Hienosti räätälöity koulutus juuri meidän tarpeisiin. Huippuammattilainen asialla.”


Hannu Kaihilahti
Director
Parcel transport
Posti Oy

Posti on yksi Suomen, Ruotsin ja Baltian johtavista jakelu- ja logistiikkayhtiöistä. Postilla on Suomen kattavin palveluverkosto, ja se tarjoaa laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Vuonna 2020 Posti Group Oyj:n liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa. Työntekijöitä on 21 000. Posti Group on Suomen valtion omistama julkinen osakeyhtiö.