Valikko Sulje

Palvelutarjontamme laajenee ja organisaatiomme vahvistuu

MABCO saa täydennystä jo ennestään vahvaan asiantuntijatiimiinsä, kun logistiikan asiantuntija Niko Hiukka aloittaa MABCOssa Senior Consultant -tehtävässä lokakuussa.

MABCO teki reilu vuosi sitten selvityksen Suomen teollisuusyritysten strategisia asiantuntijapalveluja koskien. Selvityksessä keskityimme erityisesti palveluihin, jotka tyypillisesti ovat asiakkaan omien strategisten ydinosaamisten rajamaastossa eli voivat olla joko asiakkaan itse tekemiä tai strategisen kumppanin toimittamia palveluja. Yksi näistä tunnistetuista asiantuntijatarpeista oli asiakkaiden tuotantolaitosten ulko- ja sisälogistiikan kehitysosaaminen. Nikon tuella pystymme nyt vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja laajentamaan asiantuntijapalvelupalvelu -tarjontaamme myös asiakasyrityksiemme logistisiin toimintoihin.

Nikolla on vahvaa osaamista logistiikan eri tehtävistä, jota on karttunut vuosien varrella niin kenttätekemisen tasolta kuin vaativista tulosvastuullisista johtotehtävistä: Nikolla on kokemusta sekä liiketoiminta- ja päivittäisjohtamisesta että toimintaprosessien, henkilöstön ja kumppanuusverkostojen kehittämisestä. Niko on myös ollut toteuttamassa useita muutosjohtamisen hankkeita tuloksekkaasti, kuten esimerkiksi johtamisjärjestelmien, operatiivisten toimintamallien ja työskentelykulttuurin muutosprojekteja. Nikoa ajaa työssään vahvasti kehittämisen halu ja halu parantaa nykyistä toimintaa aina paremmaksi kuin eilinen, joka sopii erinomaisen hyvin myös MABCOn liikeideaan ”Passion for Operational Excellence”.

Tervetuloa asiantuntijatiimiimme, Niko!