Valikko Sulje

”He osasivat luoda innostuneen ilmapiirin”

”Lähdimme Mabcon kanssa luomaan ja kehittämään uutta toimintamallia oman ja ulkopuolisten palveluntoimittajien hallinnalle Venatorin Porin titaanioksiditehtaalla vuoden 2017 syksyllä. Kehitysprojektissa päivitettiin eri roolien työn- ja vastuukuvaukset ja määritettiin keskeisimmät operatiiviset toimintaprosessit.”

”Tarkoituksena oli selvittää Venator Porin tuotantoprosessien ja -laitteiden kriittisyyksistä johdettavat avainosaamiset ja niiden jako sekä omiin ydinosaamisiin ja -tekemisiin että strategisten kumppaneiden ja muiden palveluntoimittajien osaamisiin ja palveluihin.”

”Lisäksi meille oli tärkeää määrittää tehtävien vastuunjako organisaatiossamme, toisin sanoen minkälaisella organisaatiolla pystymme jatkossa parhaiten hallitsemaan ja valvomaan ulkopuolelta hankittavia palveluja.”

”Mielestäni mabcolaisten kompetenssi sopii erinomaisesti tällaiseen selvitykseen. He ovat olleet aiemmin itse vastaamassa ja hoitamassa laajoja kunnossapitokokonaisuuksia sekä toimineet ulkoisen palveluntuottajan roolissa ja tehtävissä.”

”Kokemukseni mukaan heillä oli hyvät valmiudet saada osallistujista irti paras tietotaito. Työpajoissa oli innostunut ilmapiiri, ja henkilöstö osallistui kehitysprojekteihin motivoituneena. Meillä itsellämme oli kyllä tietoa, mutta Mabcon avulla saimme keinoja jalostaa tietoa ja löytää omat vahvuudet ja kehityskohteet.”


Sami Hakkarainen
Tekninen johtaja
Venator, Pori

Venator on johtava, globaali kemianalan yritys, joka kehittää ja valmistaa titaanidioksidipigmenttejä ja korkean suorituskyvyn lisäaineita. Monipuolinen ja laaja pigmenttien ja lisäaineiden tuoteportfolio sisältää tunnettuja brändejä sekä teollisuuden johtavia tuotteita.

Venator toimii 27 toimipaikalla ja työllistää yli 4500 henkilöä, jotka palvelevat asiakkaita yli 110 maassa.