Valikko Sulje

Korona pandemia ja talouden taantuma

Kriisi on aina myös mahdollisuus – on vanha sanonta, joka pitää paikkansa myös Korona-pandemian suhteen. Vaikka Korona on pistänyt tuhansien yritysten liiketulokset pakkaselle ja ajanut monia yrityksiä konkurssiin, niin talouden taantumassa on aina myös yrityksiä, jotka pystyvät säilyttämään elinvoimaisuutensa ja elpyvät muita nopeammin. Miten ne siinä onnistuvat?

Näillä yrityksillä on lähes aina yksi yhteinen nimittäjä – menestyjät ovat tunnistaneet omat kilpailuetutekijänsä ja ovat systemaattisesti kehittäneet niitä vuosi vuodelta. Tutkimusten mukaan yrityksen tulee menestyäkseen olla pääkilpailijoitaan parempi vähintään 2 – 3 osa-alueella, kuten esimerkiksi asiakastarpeiden tunnistaminen, tuote- ja palvelukehitys, tuotteistus, markkinointi, myynti, tuotanto, kunnossapito, tuotanto-omaisuuden hallinta, hankinta, varastonhallinta, logistiset ratkaisut, tiedolla johtaminen ja asiakassuhteen pitkäjänteinen hallinta. Menestyvät yritykset ovat usein myös haluttuja työnantajia, sillä ne pystyvät tarjoamaan osaaville ja motivoituneille osaajille urakehitysmahdollisuuksia.

Mikäli haluat yrityksesi kuuluvan tähän menestyjien joukkoon, autamme siinä. Strategian terävöittäminen, johtamisen kehitys, operatiivisen toiminnan tuottavuuden ja kustannustehokkuuden hallinta ja kehitys sekä muutoksen toteutus ja hallinta kaikilla organisaatiotasoilla ovat ydinosaamistamme. Tutustu referensseihimme tästä.

Vuosi 2020 on ollut MABCOlle vahvan kasvun vuosi. Suuri kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme – toivottavasti saamme jatkaa hyvää yhteistyöstä kanssanne myös vuonna 2021. Toivotamme teille kaikille Rauhallista Joulua sekä Menestystä Vuodelle 2021.

Haluamme osaltamme auttaa vähäosaisia ja olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat Pelastakaa Lapset -joulukeräykseen. Haluamme olla mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten syrjäytymistä kotimaassamme ja antaa heille lahjaksi parempaa tulevaisuutta. Joulutervehdyksemme löydät tästä.