Valikko Sulje

”MABCO kehitti kanssamme uuden Insta Effect -tuotteen”

”MABCO auttoi meitä mallintamaan uuden Insta Effect-tuotteen, jollaista alallamme ei ole aiemmin ollut. Olemme nyt aloittamassa tämän sähköautomaation asset management -palvelu-konseptin myyntiä.”

”Insta Effect on teollisuusautomaation ja sähköistyksen älykäs innovaatio. Se voi lisätä tuotantolinjan tai tehtaan tuottavuutta jopa 15 prosenttia ja tuoda merkittävät säästöt energiankulutukseen sekä paremman prosessi- ja ympäristöturvallisuuden.”

”Kehitimme tuotetta MABCOn kanssa kuuden kuukauden ajan. MABCO vastasi kehitysprosessin läpimenosta. He vetivät workshopeja sekä dokumentoivat ja järjestivät prosessit järkevään muotoon edelleen kommentoitavaksi ja työstettäväksi.”

”Odotamme Insta Effect -tuotteelta uutta liiketoimintaa ja lisää tulosta. Tuote tukee myös muiden liiketoimintojen kasvua ja kehittymistä. Toisin sanoen se toimii synergisenä lisäpalveluna, jonka avulla palvelemme asiakkaita entistä paremmin.”

”Erityisen hyvää projektissa oli systemaattinen prosessinhallinta. MABCOlaisten toimintatapa on ilahduttavan käytännönläheinen. He eivät ainoastaan maalaile korkealentoisia visioita, vaan oikeasti saavat aikaan toimeenpanokelpoista materiaalia. Saimme dokumentteja esimerkiksi siitä, kuinka palvelutuote etenee sekä mitkä ovat asiakashyödyt ja tuotteen myyntiargumentit.”


Timo Lehtinen
Toimitusjohtaja
Insta Automation Oy

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaina ovat prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset sekä yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Yrityksessä työskentelee noin 500 henkilöä. Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka on suomalainen perheyritys.