Valikko Sulje

”Muita tämän alan ammattilaisia ei Suomesta löydy”

”Mabco on tehnyt Turku Energialle vuodesta 2015 lähtien kolme käyttö- ja kunnossapitotoiminnan kehittämisohjelmaa, jotka ovat olleet toistensa jatkumoita.”

”Voin reilusti sanoa, että lisäarvo Mabcon tuottamista palveluista on ollut yrityksellemme merkittävä.”

”Mabcossa on rautainen ammattitaito. Väittäisin, että muita tämän alan ammattilaisia ei Suomesta löydy. Mabcon kaverit ymmärtävät energia-alan käytön ja kunnossapidon ilman, että asioita tarvitsee erikseen selittää.”

”Lisäksi heidän toimintatapansa on joustava ja nopea. Töiden perään ei tarvitse kysellä. Päinvastoin, tietoja tulee jopa ennalta sovittua aiemmin.”

”Mabcolaiset myös omaksuvat muutostilanteet hyvin. Useinhan laajassa työkokonaisuudessa lähtötilanne saattaa muuttua matkan varrella.”

”Arvostan erityisesti sitä, että saimme konkreettisen ehdotuslistan ja selkeät graafit siitä, mitä asioita viedään eteenpäin, mitkä asiat ovat kunnossa ja mitkä asiat vaativat ensimmäisenä toimenpiteitä. Silloin kehitystyössä päästään nopeasti liikkeelle. Useinhan konsulttiyritysten raporteissa pyöritellään ylätason asioita. Mabcon selvitykset ovat sen sijaan pureutuneet suoraan käytännön tekemiseen.”


Jari Kuivanen
Johtaja, Lämpöliiketoiminta
Turku Energia

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Energiapalvelut kattavat sähköenergian ja sähkön jakelun, kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen ja liikennevaloihin.

Turku Energia is the leading energy company in Southwest Finland and one of Finland’s largest companies in the field. Energy services include electrical energy, electricity distribution, district heating, district cooling and steam as well as network contracting and maintenance services for electricity, outdoor lighting and traffic lights.

Turku Energia -konsernin emoyhtiö on Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, jonka omistaa Turun kaupunki.