Valikko Sulje

”Odotamme yhteistyökumppanilta myös näkemyksiä”

”MABCO oli apuna laajassa projektissa, joka liittyi palveluiden tuottamismallin kehittämiseen ja ratkaisujen parantamiseen asiakasrajapinnassa. Kehitystyö tehtiin vuoden 2017 aikana valtakunnallisesti teollisuuspalveluliiketoiminnassa – kuitenkin niin, että se koski kaikkia teollisuuden asiakassegmenttejä.”

”MABCOn työ selkeytti johtamismalliamme ja auttoi meitä tunnistamaan asiakkaiden tarpeita paremmin. Konkreettisimpana hyötynä koen heidän vahvan näkemyksensä ja osaamisensa teollisuuden toimintaympäristöstä.”

”Heillä on hyvin pragmaattinen ote. Löysimme keskusteluissa nopeasti tärkeimmät kehityskohteet. Kun ostamme asiantuntijatyötä, emme osta pelkästään projektin johto- tai dokumentointiosaamista, vaan odotamme kumppanilta myös näkemyksiä siitä, mitä toimintaympäristö vaatii tai miten meidän pitäisi siinä kehittyä.”

”Asiakasrajapinnassa toimittaessa on tärkeää, että myös yhteistyökumppanin toiminta on uskottavaa ja tarkoituksenmukaista. MABCO veti esimerkiksi meidän ja asiakkaidemme yhteisiä työpajoja. Odotamme, että aivan niin kuin me, myös kumppanit ovat ammattilaisia kaikessa tekemisessään.”


Antti Tervo
Vice President, Industrial Services
Lassila & Tikanoja Oyj

Lassila & Tikanoja auttaa yhdessä asiakkaiden kanssa pitämään materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat tuottavassa käytössä sekä tehostaa raaka-aineiden ja energian käyttöä. Yritys auttaa asiakkaitaan säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiö työllistää noin 8700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.